Вторият по големина украински град Харков е подложен на непрекъснати 

...
Вторият по големина украински град Харков е подложен на непрекъснати 
Коментари Харесай

Харков е подложен на непрестанни бомбардировки

Вторият по величина украински град Харков е подложен на непрекъснати  бомбардировки, описа в предаването „ Политически НЕкоректно “ проф. Михаил Станчев, учител в Харковския университет, откакто по-рано през днешния ден украинските управляващи оповестиха, че съветски военни елементи са навлезли в града.

„ Седим си у дома, превърнахме го в дребна цитадела. Цяла нощ не сме спали, тъй като и в 2, и в 4, в 6 и в 7 часа и в този момент всичко бомбардираха. Най-активно беше преди час и половина (около 11,30 часа българско време), огромна пукотевица, в това число картечници и автомати “. Една група съветски войски, диверсионна група, не доста огромна, само че от разнообразни страни навлязоха в Харков и даже стигнаха до центъра. Веднага управлението на града предизвести хората да не излизат на улицата, тъй като териториалната защита и войските започнаха очистване на тази група “, описа проф. Станчев. 

„ Украйна няма да се даде елементарно, имаме мотивация и ще се бием до последно. Аз, въпреки че съм остарял човек, в случай че се наложи, взимам автомат и отивам “, съобщи още той.

Интервюто с проф. Михаил Станчев можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР